Szociálisak vagyunk

SZIN-blog

SZIN 2010

0. nap

1. nap

2. nap

3. nap

SZIN 2007-2009

eXTReMe Tracker

Friss hozzászólások

  • .Bigyó.: Köszi ezeket az infókat, remélem, jövőre is belefutunk! Meglehetősen jó az ízlése :) (2010.08.30. 20:32) Záróra - SZIN 2010 recap
  • Telepi János: A kék elefántot idén először a budapesti Szabadság téren láttam a Rogán-féle ingyenfeszten (Belvár... (2010.08.30. 15:04) Záróra - SZIN 2010 recap
  • mandrake: @dánielisonfire: Nice saving :) Semmi gáz. (2010.08.30. 03:44) Kétballábas
  • dánielisonfire: Sziasztok SZIN-Blog team! Én a Chasing Rainbows együttes énekese vagyok és az egész banda nevében ... (2010.08.29. 15:08) Kétballábas
  • .Bigyó.: A blogot nem említették meg, csak a szavazókat, ezért savanyú a szánk íze egy cseppet. De sebaj, o... (2010.08.29. 13:42) Kétballábas
  • Jumi: Nekem igazán tetszett a SZIN és a sikeresen bejutó Chasing Rainbows zenekar is. DE nem értek egyet... (2010.08.29. 12:32) Kétballábas
  • .Bigyó.: Érdekelné a szerkesztőséget, hogy ezt a konzekvenciát miből vontad le. A véleményt pedig köszönjü... (2010.08.29. 02:27) Rave-re dudorogni - 2. nap
  • TLSoft: Lefogadom, hogy Ti is ZsIndex bérencek vagytok. Már bánom, hogy megtaláltam ezt a szubjektív hulla... (2010.08.29. 01:03) Rave-re dudorogni - 2. nap
  • Merkoffo: állítólag TCs-n picivel sűrűbben voltak tavaly az emberek, de igen, rengetegen voltak. (2010.08.28. 12:26) Félfesztivál
  • m. g.: asszem igazatok volt, az életben nem láttam ennyi embert szin koncerten, mint scooteren... (2010.08.28. 11:33) Félfesztivál
  • Utolsó 20

How do you SZIN? - szubjektív programajánló

2010.08.25. 10:05 .Bigyó.

Minden évben kitalálom, hogy mire akarok kimenni. Minden évben megbánom, hogy nem mentem másra. Nem azért, mert az nem volt jó, amin voltam, de mindig van olyan, ami kimarad. Jó, egy fesztivál lemondásokkal jár. De mégis. Izé. Alábbiakban egy visszafogott, jómunkásembereknek szánt programajánló következik, hogy lássátok - nemcsak az érezheti jól magát, akinek még bőven nyári szünet van.

Naszóval én mit nézek meg idén? Egy biztos - a Kispált nem.

0. nap

Jómunkásember jó esetben 5-kor elszabadul, ami saccperkábé azt jelenti, hogy 6-ra ki is ér a Partfürdőre, így az én rövidített programajánlómat alapból 6-tól kezdem, mert hát ugye.
Így előreláthatólag 4 koncertbe jó lenne belehallgatni:

19:00-kor kezd a Csík zenekar a Nagyszínpadon (!!!), velük pedig Presser Gábor, ami számomra elképzelhetetlen elegyet jelent, de biztos jó lesz. Aztán ha vége, akkor átcaplatunk - jó eséllyel Mandrake-kel - a Party Arénába (és ha ott járunk, lefotóztatjuk magunkat, hogy mi, parti, aréna, izé), mert 20:30-kor Beardyman kezdi tolni. Aki pedig olyan idiótán jóarc, mint ő, rossz bulit nem csinálhat, szóval nagyon kíváncsiak vagyunk rá.
Beardyman után megnézzük, mit változtak a Russkajás fiúk (meg egy lány) egy év alatt. A szegedi ugyanis olyan szerencsés nép, hogy évente egyszer (jó esetben néha kétszer is) látja őket, akkor meg jól meg kell őket nézni. Még mindig a Pepsi Színpadon, hiába akartuk őket bejuttatni a Nagyszínpadra két éve.
Russkaja belelóg Parov Stelarba, de őket tartalékoltuk a VOLTon, szóval nulladik este 11-kor irány a Nagyszínpad, mi pedig bízunk benne, hogy jobban szólnak, mint pár hónapja. Aztán elmegyünk aludni, mert csütörtökön is van nap.

1. nap

Elég jó első napot sikerült összehozni az idén, már ami az kellemes előadókat illeti.
Ami tuti kimarad (sajnos, pedig annyira akartam), az Akkezdet Phiai a Silent Discoban. Pech...
Nem lenne rossz kijutni 17:30-ra PUF-ra (Pepsi Színpad), akiket idén már egyszer meghallgattunk VOLT-on, de nem lehet elégszer. Idén legalább nem egy időben lépnek fel a Kispál-PUF részleges összeolvadásából született Kiscsillaggal, így Lecsó tuti ott lesz.
Nade ha ennek vége, akkor meghallgatjuk az idén másik oldalra települt Borsodi Malátabárban a Lifejune-t 19:30-tól, akik saját erőből jutottak be a SZIN-re, csak mert megérdemlik. Indultak ugye nálunk is a játékon, de aztán magukat kvalifikálták tovább.
Lifejune után iszunk és pihenünk egyet, majd elindulunk meghallgatni Chicane-t, aki a Nagyon ad elő, hatalmas zenekar meg minden, emlékeztek még a Don't give it up-ra? Meg volt Saltwater is, na ez jól fog szólni. Várós.
Chicane után pedig még van esélyünk fél órára belehallgatni a Kiscsillagba, de ha meg is tesszük, rögtön fordulunk vissza a Nagyszínpadhoz, ugyanis ott fel fog lépni a Sugababes, akiket ebben a felállásban már tutira nem fogunk újra látni. Kíváncsi vagyok, fél- vagy teljes playback lesz-e az előadás.
Aztán megyünk haza, mert sajnos a péntek is munkanap.

2. nap

A fesztiválok második napján már mindenki elég fáradt ahhoz, hogy csak vonszolni tudja magát egyik helyszínről a másikra.
Sajnos egy koncert idén tuti kimarad - a JackDanimalZ délután fél 4kor, mert ugye még munkaidő van, de ti nézzétek meg, mert jók a srácok - és mert ismerjük őket.
Utánuk rögtön Depresszió ugyanott, a Nagyszínpadon, jó lesz az is - és még mindig meg vagyok döbbenve, hogy ismerem a zenéjüket. Évek óta. Ugyanaz a nóta.
Naszóval.
A péntek a legeklektikusabb nap a Nagyszínpadot tekintve. Nincs még egy olyan fesztivál Magyarországon, ahol a Depresszió, Kowalskyék, a Scooter és a Europe egymás után lépnének fel. De ezért van a SZIN. Szeretjük.
Szóóóóóval. Akit nem érdekel a Depi vége, átmehet a Malátabárba, hogy meghallgassa Fish!éket 17:30-tól, akik velünk is szóbaálltak, és már ezért is megérdemlik, hogy megnézzük őket. Kis pihenés után ugyanott Anna and the Barbies lesz, Mandrake már írta, hogy VOLTon jók voltak, megnézzük, mit csinálnak a szegediekkel.
Annáék után újabb pihenő, és megkezdődik az egész SZIN egyik legjobban várt bulija - a Scooter "koncertje" (20:30). Kollektíve bízunk benne, hogy NEM CSAK az új számaikat fogják nyomni, hanem felcsendül a Hyper hyper és a Rebel Yell is. Ez utóbbit azért is várjuk, mert idén már megvolt a nagy öreg Billy Idol előadásában, eljött az ideje a remake-nek.
A Nagyszínpadtól igyekszünk nem elkeveredni (vagy ha igen, akkor is csak Beatricére), mert 11-től jön a Europe, és egy emberként akarunk menetelni a Final countdown-ra. Mindenki ott lesz, csak szólok.
És mivel péntek van, ideje belehallgatni Dj Senior Halba, aki ekkorra már harmadik napja tolja kitartóan a Borsodi Malátabárban éjféltől a bulit. Kíváncsi vagyok, hogy bírja eddigre. Utána meg megyünk haza, hogy aludjunk, és lelkileg felkészüljünk minden fesztiválozó legrettegettebb napjára - az utolsó napra.

3. nap

Remélhetőleg szombaton korábban kijutunk a Partfürdőre. A korábban itt mindenképpen délután 2 órát jelent, amikoris a zenekaros játéknyertes Chasing Rainbows lép fel a Pepsi Színpad elé. Ha nemcsak a haverokat sikerül elcsábítani a koncertjükre, már nyertek.
Ezután egészen 17H-ig kavargunk a fesztiváltömegben, akkor pedig jön majd a frissen meginterjúvolt Nemjuci, akik jók élőben - reméljük, a dobosnak nem lesz semmi baja.
Utánuk kicsit vacillálunk, hogy megnézzük-e a Sex Actiont, vagy esetleg postoljunk, de valszeg utóbbi lesz belőle. Ha kiírtuk magunkból a bánatunkat, visszatérünk a Nagyszínpadhoz, ahol a 30Y-t hallgatjuk végig már sokadszorra. Vagy nem.
Utolsó esti kötelező jellegű program a Quimby (Nagyszínpad 21:00), akiket bírunk, még mindig, pedig már őket is milliószor láttuk.
Fél 11-kor a Party Aréna vendégül látja a N.O.H.A-t, akik elvileg addigra válaszolnak is az interjúkérdéseinkre. Ha igen, végignézzük őket, ha nem, átmegyünk a The Rasmusra megnézni, hogy a csávónak még mindig tollas-e a feje.
Ha a Rasmus fosul nyomja, fél12-kor még mindig átmenekülhetünk Péterfy Boriékra a Pepsi Színpadra.
Utána pedig buli kidőlésig, ezt már rátok bízom.

Ha valaki kiszúr minket a tömegben, és odajön, nyer egy éves blog-előfizetést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szin.blog.hu/api/trackback/id/tr382245142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása