Szociálisak vagyunk

SZIN-blog

SZIN 2010

0. nap

1. nap

2. nap

3. nap

SZIN 2007-2009

eXTReMe Tracker

Friss hozzászólások

  • .Bigyó.: Köszi ezeket az infókat, remélem, jövőre is belefutunk! Meglehetősen jó az ízlése :) (2010.08.30. 20:32) Záróra - SZIN 2010 recap
  • Telepi János: A kék elefántot idén először a budapesti Szabadság téren láttam a Rogán-féle ingyenfeszten (Belvár... (2010.08.30. 15:04) Záróra - SZIN 2010 recap
  • mandrake: @dánielisonfire: Nice saving :) Semmi gáz. (2010.08.30. 03:44) Kétballábas
  • dánielisonfire: Sziasztok SZIN-Blog team! Én a Chasing Rainbows együttes énekese vagyok és az egész banda nevében ... (2010.08.29. 15:08) Kétballábas
  • .Bigyó.: A blogot nem említették meg, csak a szavazókat, ezért savanyú a szánk íze egy cseppet. De sebaj, o... (2010.08.29. 13:42) Kétballábas
  • Jumi: Nekem igazán tetszett a SZIN és a sikeresen bejutó Chasing Rainbows zenekar is. DE nem értek egyet... (2010.08.29. 12:32) Kétballábas
  • .Bigyó.: Érdekelné a szerkesztőséget, hogy ezt a konzekvenciát miből vontad le. A véleményt pedig köszönjü... (2010.08.29. 02:27) Rave-re dudorogni - 2. nap
  • TLSoft: Lefogadom, hogy Ti is ZsIndex bérencek vagytok. Már bánom, hogy megtaláltam ezt a szubjektív hulla... (2010.08.29. 01:03) Rave-re dudorogni - 2. nap
  • Merkoffo: állítólag TCs-n picivel sűrűbben voltak tavaly az emberek, de igen, rengetegen voltak. (2010.08.28. 12:26) Félfesztivál
  • m. g.: asszem igazatok volt, az életben nem láttam ennyi embert szin koncerten, mint scooteren... (2010.08.28. 11:33) Félfesztivál
  • Utolsó 20

SZINterjú Mic Michaelivel (Europe)

2010.07.20. 21:54 .Bigyó.

Éljen a Europe! Sikerült elérnünk Mic Michaeli-t, a Europe billentyűsét egy rövid interjúra. Kiderült róla, hogy szeret rövid és velős válaszokat adni, és ő is ökotudatos. Mic, ezúton is köszi az interjút :)

SZINblog: Szerintetek lesz még ugyanakkora slágeretek, mint a Final Countdown volt a maga idejében?
Mic Michaeli: Valószínűleg nem, de sose adjuk fel.

A kép a Europe galériájából származik, Mic a legelső úriember a képen

SZb: Mi motivált titeket abban, hogy a legutolsó albumnál visszanyúljatok a kemény rockhoz?
MM: Úgy gondolom, mindig is kemény rockot játszottunk. Azt sose döntjük el előre, hogy milyen irányba megyünk el zeneileg egy-egy lemezen, csak lesz, ami lesz. Valószínűleg a jövőben is tovább kísérletezünk majd a stílusokkal.

SZb: Van különbség a 80-as évekbeli és a mai rajongók között? Tudtok arról, hogy vannak a Europe-nak olyan rajongói, akik az elejétől kezdve követnek titeket?
MM: Nagy különbség nincs, azt leszámítva, hogy a rajongók között van 12 és 82 éves is. Sok olyan rajongónk van, aki a kezdetektől velünk van, és az új generációkból is vannak sokan, ami nagyon hízelgő.
 
SZb: Miért álltatok le a zenéléssel egy évtizedre, és hogyan jött, hogy újra összeálljatok? A legnagyobb slágeretek 20 éves, mi hat motiváló erőként most?
MM: Azért hagytuk abba, mert mindannyian más zenei területeket szerettünk volna kipróbálni, amik nem illettek a Europe stílusába, és szerettünk volna más zenészekkel is játszani. Pár év után rájöttünk, hogy sehol se találtuk meg a Europe varázsát, és elkezdett hiányozni a közös zenélés. Új számokat csinálni és a rajongók előtt játszani adják a legnagyobb motivációt.

SZb: Mivel foglalkoztatok, amíg nem zenéltetek?
MM: Valamilyen szinten megmaradtunk a zenénél, másokkal játszottunk együtt és szólólemezeket csináltunk. Ezen kívül volt más is, a rádiózástól kezdve a rock dvd-k kiadásáig mindenféle.

SZb: Van olyan kedvenc, akikkel csináltok közös koncertet valamikor (olvastuk, hogy csípik a Muse-t és a Black Stone Cherry-t - a szerk.)?
MM:Joe Bonamassa (gitáros) és miért ne? Legyen a Black Stone Cherry.

SZb: Még játsszátok a Final Countdown-t vagy a Carrie-t a koncerteken vagy már nagyon unjátok? Hallani fogja a magyar közönség is ezeket?
MM: A színpadra menetel előtt találjuk ki általában, hogy mit játszunk, de ezek a dalok általában rajta vannak a listán.

SZb: A legutolsó kérdések a SZINhez kapcsolódnak, mert ez a legnagyobb öko-tudatos fesztivál Magyarországon. Mi a véleményed a klímaváltozásról? Hogyan véded a környezetet?
MM: Eladtam a kocsimat, és inkább vonatozok, mint hogy repülőgépre szálljak. Minden, amit vásárlok, öko-tudatos, és támogatom a Greenpeace-t is.
Nem vehetünk el többet a bolygónktól, mint amennyit adni tudunk, és sajnos egy ideje ez történik. El kéne kezdeni úgy bánni a Földanyával, amit megérdemel, mert gyönyörű hely, és szomorú lenne elveszíteni.

Szólj hozzá!

Címkék: interjú love exkluzív környezetvédelem i szin europe 2010 szinterjú

A bejegyzés trackback címe:

https://szin.blog.hu/api/trackback/id/tr572164681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása